Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve kedi girmesi görmek

Rüyada eve kedi girmesi görmek

Rüyada eve kedi girmesi görmek bolluk ve berekete kavuşacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eve kedi girmesi gördüyseniz:

  • Yüklü miktarda bir paraya kavuşabilir ya da paraya bağlı önemli bir işinizi halledebilirsiniz.

Rüyada eve kedi görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedi yavrusunu eve almak duyduğu endişenin iki kat artacağına, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kediyi evden atmak endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde sarı kedi görmek rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına işaret eder.

Rüyada evde kedi kovalamak sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada evdeki kedileri kovalamak muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Rüyada evden kedi kovalamak tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, ele geçen paranın daha da artacağına, koltuğunun da yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada evde kedi yavruları görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments