Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi yavrusunu eve almak

Rüyada kedi yavrusunu eve almak

Rüyada kedi yavrusunu eve almak rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, huzurlu bir yaşama sahip olacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, kişinin güzel işler yapacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına işarettir.

Rüyada kedi yavrusunu eve almak gördüyseniz:

  • Entellektüel meraklar içerisindesiniz.

Rüyada kedi yavrusunu eve almak sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada evde yavru kedi görmek üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine, sorunlarının tamamen biteceğine alamet eder.

Rüyada evde yavru kediler görmek rakibine karşı galibiyet kazanacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada evde kedi yavrusu görmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine işarettir.

Rüyada evde kedi yavruları görmek sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada kedi yavrusunu evden atmak neşenin ve mutluluğun geleceğine, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Rüyada eve yavru kedi girdiğini görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde kedi ve yavrularını görmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments