Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve kapı taktırmak

Rüyada eve kapı taktırmak

Rüyada eve kapı taktırmak aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, huzur getirecek birinin çıkacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına delalettir.

Rüyada eve kapı taktırmak gördüyseniz:

  • Çok fazla talepkar ya da ısrarcı olan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada eve kapı taktırmak yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, güçlendikçe güçleneceğine delalet eder.

Rüyada kapı taktırmak maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine alamet eder.

Rüyada çelik kapı taktırmak çok üzüntü duyulacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni kapı taktırmak yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada eve cam taktırmak atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, kazançlı işler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni ev kapısı görmek yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, kısa süre içinde yalnız kalınacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine rivayet eder.

Rüyada ev kapısını kapatamamak karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski ev kapısı görmek ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, malının da hiç olacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments