Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski ev kapısı görmek

Rüyada eski ev kapısı görmek

Rüyada eski ev kapısı görmek yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, anlaşmazlıkların biteceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına tabir olunur.

Rüyada eski ev kapısı gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla uyumlu bir çalışma örneği göstereceksiniz.

Rüyada eski ev kapısı görmek ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, hayatının afiyette geçeceğine, rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına delalet eder.

Rüyada eski beyaz kapı görmek büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada eski bir kapı görmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski tahta kapı görmek daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine yorulur.

Rüyada eski kapılar görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kapısına gitmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, ruhunun dinleneceğine işaret eder.

Rüyada eski kapı kapatmak yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski kapı açmak iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments