Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı taktırmak

Rüyada kapı taktırmak

Rüyada kapı taktırmak uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, maddi anlamda rahatlamaya, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, aile saadetinin de artacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada kapı taktırmak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada eve kapı taktırmak kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni kapı taktırmak günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine yorulur.

Rüyada çelik kapı taktırmak basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına işaret eder.

Rüyada kapı taktırmak zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine delalettir.

Rüyada erkeğin küpe taktığını görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına delalettir.

Rüyada altın taktığını görmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada alyans taktığını görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada birinin size yüzük taktığını görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments