Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurda dolaşmak

Rüyada yağmurda dolaşmak

Rüyada yağmurda dolaşmak kendisiyle övüneceğine, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada yağmurda dolaşmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişki veya işleri sonlandırmak isteyebilir ya da tamamlanması gereken iş veya konuları sonuçlandırabilirsiniz.

Rüyada yağmurda dolaşmak sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada kabenin etrafında dolaşmak çaresizliğinin büyüyeceğine, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada gezmek dolaşmak akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deniz kıyısında dolaşmak uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpekle dolaşmak büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tekneyle dolaşmak çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çorapsız dolaşmak kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünde dolaşmak aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments