Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde yüzmek

Rüyada evde yüzmek

Rüyada evde yüzmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, çok sayıda borca gireceğine, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, tartışmalı bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada evde yüzmek gördüyseniz:

  • Bitirmekte zorlanabileceğiniz işlere hiç başlamamanızda fayda var.

Rüyada evde yüzmek başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada evde yüzdüğünü görmek her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde suda yüzmek heveslerinin biteceğine, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada havuza atlayıp yüzmek güzelliklere rast gelineceğine, makbul olan mallar edineceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına alamet eder.

Rüyada derin akarsuda yüzmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına alamet eder.

Rüyada karanlıkta suda yüzmek başarısının ve mutluluğunun artacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, zarara gireceğine işaret eder.

Rüyada denizde yunuslarla yüzmek bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suya atlayıp yüzmek işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments