Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde yüzdüğünü görmek

Rüyada evde yüzdüğünü görmek

Rüyada evde yüzdüğünü görmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, insanların hayır dualarının alınacağına rivayet eder.

Rüyada evde yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren, sanatsal işlerde, maddi başlıklı konularda veya başarılı iş birlikleri noktasında ibreler size dönüyor.

Rüyada evde suda yüzmek anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada evde yüzmek yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına tabir olunur.

Rüyada evde yüzdüğünü görmek çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına işaret eder.

Rüyada akan suda yüzdüğünü görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balıklarla yüzmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavşanın derisini yüzmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, zenginliğinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde kıyafetle yüzmek maddi kaynakların zarar göreceğine, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada dana derisi yüzmek rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments