Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuza atlayıp yüzmek

Rüyada havuza atlayıp yüzmek

Rüyada havuza atlayıp yüzmek kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, sevdiğini söyleyeceğine, doğru yolu bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada havuza atlayıp yüzmek gördüyseniz:

  • Etki tepki yöntemi birlikte çalıştığınız veya bazı konularda beraber ilerlediğiniz kişilerle uyumunuzu test etmenize yardım edebilir.

Rüyada havuza atlayıp yüzmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada havuza atlamak yüzmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, sevdiği insana kavuşacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına inanılır.

Rüyada havuzda yüzmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sığ havuzda yüzmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına tabir olunur.

Rüyada karanlık havuzda yüzmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada havuzda yüzmek dalmak üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine delalettir.

Rüyada kaplıca havuzunda yüzmek kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada havuz içinde yüzmek her geçen gün sorunların artacağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments