Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya atlayıp yüzmek

Rüyada suya atlayıp yüzmek

Rüyada suya atlayıp yüzmek ayaklandıracağına, günahların af olacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yeni bir başlangıç yapmaya, yapılan ahlaksız davranışlara, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına inanılır.

Rüyada suya atlayıp yüzmek gördüyseniz:

  • Bazı olaylar ya da durumlarla ilgili soru işaretleriniz ya da belli bir işin olup olmayacağı konusunda şaibeler söz konusu olabilir.

Rüyada suya atlayıp yüzmek hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada denize atlayıp yüzmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, kendini çok iyi hissedeceğine işarettir.

Rüyada at derisi yüzmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, hayata karşı cesaretini kıracağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada atlarla yüzmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada havuza atlayıp yüzmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada at derisini yüzmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, insanlarla uyumunun artacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada atın derisini yüzmek ekmeğinin artacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına işarettir.

Rüyada atın yüzdüğünü görmek gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments