Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda yılan yakalamak

Rüyada suda yılan yakalamak

Rüyada suda yılan yakalamak çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada suda yılan yakalamak gördüyseniz:

  • İşiniz insanlarla ikili ilişkilere dayanıyorsa o zaman işiniz biraz daha zor olabilir.

Rüyada suda yılan yakalamak sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada suda balık yakalamak gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, üstün başarılar alacağına rivayet eder.

Rüyada suda ördek yakalamak büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada çamurlu suda balık yakalamak sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz suda balık yakalamak sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, mutluluğunun zedeleneceğine, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulanık suda balık yakalamak yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, bedeninin şifa bulacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine delalettir.

Rüyada berrak suda balık yakalamak bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oltayla yılan yakalamak istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments