Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oltayla yılan yakalamak

Rüyada oltayla yılan yakalamak

Rüyada oltayla yılan yakalamak yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada oltayla yılan yakalamak gördüyseniz:

  • Finansal veya özel hayatınızla ilgili bir durum hala dikkat gerektiriyor.

Rüyada oltayla yılan yakalamak sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada oltayla köpek yakalamak rahatın kaçacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada oltayla balık yakaladığını görmek verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına inanılır.

Rüyada oltayla büyük balık yakalamak fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına delalettir.

Rüyada oltayla timsah yakalamak kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine işaret eder.

Rüyada oltayla balık yakalamak siparişlerinin çoğalacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada oltayla balık tuttuğunu görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada oltayla kaplumbağa tutmak daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, hayırlı işlere girişileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments