Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sudan yılan yakalamak

Rüyada sudan yılan yakalamak

Rüyada sudan yılan yakalamak kafa olarak daha rahat edileceğine, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sudan yılan yakalamak gördüyseniz:

  • Kendinize dönük ilgi alanlarınız daha çok işinize yarayabilir.

Rüyada sudan yılan yakalamak hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine inanılır.

Rüyada sudan çıkan yılan görmek borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine yorulur.

Rüyada sudan yılan çıkarmak yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada denizden yılan yakalamak elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına işaret eder.

Rüyada yılan balığı yakalamak aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine alamet eder.

Rüyada yılan balığı yakaladığını görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz yılan yakalamak kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına inanılır.

Rüyada suda yılan yakalamak iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments