Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarhoş tarafından kovalanmak

Rüyada sarhoş tarafından kovalanmak

Rüyada sarhoş tarafından kovalanmak yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarhoş tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Her ne kadar alışılmış olana bağlılığınız yüksek olsa da, farklı seçeneklerin farkında olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada sarhoş tarafından kovalanmak kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuduz köpek tarafından kovalanmak şaşkın olacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada deve tarafından kovalanmak el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, spor yapmaya başlanılacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bir hayvan tarafından kovalanmak endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada maymun tarafından kovalanmak hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü tarafından kovalanmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, büyük bir başarının elde edileceğine, adeta sinirden küplere bineceğine işaret eder.

Rüyada karga tarafından kovalanmak bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına delalettir.

Rüyada bir kadın tarafından kovalanmak kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments