Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin sarhoş olduğunu görmek

Rüyada başka birinin sarhoş olduğunu görmek

Rüyada başka birinin sarhoş olduğunu görmek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin sarhoş olduğunu gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler söylediklerinin dikkatle dinlendiğini fark ederlerse daha iş birlikçi davranabilirler.

Rüyada başka birini sarhoş görmek işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine işarettir.

Rüyada başka birinin sarhoş olduğunu görmek yolunda gideceğine, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine delalet eder.

Rüyada annemi sarhoş görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdığı birini sarhoş görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığın birini sarhoş görmek çok üzüntü yaşayacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulur.

Rüyada sarhoş baba görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına işaret eder.

Rüyada annesini sarhoş görmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, sorunların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada sarhoş koca görmek işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments