Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde un görmek

Rüyada evde un görmek

Rüyada evde un görmek üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına delalettir.

Rüyada evde un gördüyseniz:

  • İlerleyen zamanda, beklediğiniz gelişmeleri takip edebilmeniz veya olan biteni anlamanız daha kolay olabilir.

Rüyada evde un görmek kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine delalettir.

Rüyada eve un serpmek sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağ ve un görmek yaklaşan güzel günlere, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada unutarak orucunu bozduğunu görmek işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada un ve buğday görmek eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuz ve un görmek bulunduğu mevkide yükseleceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine işaret eder.

Rüyada unun içinde kurt görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, torunlarına dahi yeteceğine, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada buğday un görmek yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments