Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuz ve un görmek

Rüyada tuz ve un görmek

Rüyada tuz ve un görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, umutlarının çoğalacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına delalettir.

Rüyada tuz ve un gördüyseniz:

  • Hoşlandığınız şeyleri paraya çevirmenin yollarını bulabilirsiniz.

Rüyada tuz ve un görmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, tartışmaların sonlandırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada un tuz şeker görmek kalkınacağına, ilerleyeceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada oruç unutarak bozmak gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde un görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada un kurabiyesi yediğini görmek maceralara atılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabı unuttuğunu görmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına alamet eder.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yemek geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada unlanmış balık görmek namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments