Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada unun içinde kurt görmek

Rüyada unun içinde kurt görmek

Rüyada unun içinde kurt görmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına inanılır.

Rüyada unun içinde kurt gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınıza gelince; duygularınızdaki kırgınlık süregitmekle birlikte karşı cinsten başka bir kişi yardımınıza yetişecek.

Rüyada un içinde kurt görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, çok kolay bir hayatı olacağına delalet eder.

Rüyada unun içinde kurt görmek adımların çok iyi bir yol açacağına, kalp kırmaya, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada unda kurt görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada un kurdu görmek teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada unu kurtlu görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada unun kurtlandığını görmek yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, eşi tarafından yüceltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurtlanmış un görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına tabir olunur.

Rüyada kurtlu un görmek geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, çabalarının boşa çıkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments