Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağ ve un görmek

Rüyada yağ ve un görmek

Rüyada yağ ve un görmek kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, sıkıntılarının zamanla geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağ ve un gördüyseniz:

  • Duygularınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada yağ ve un görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada şeker ve un görmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada boş un çuvalı görmek bazen istemediği şeyler yapacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada un silkelemek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada un helva yemek iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada un elemek imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada çok un görmek çalışmaları kötüleyeceğine, sadece kendisini düşüneceğine, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada unlu ekmek görmek yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments