Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde tavşan beslemek

Rüyada evde tavşan beslemek

Rüyada evde tavşan beslemek uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, hayal kırıklığına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, müreffeh bir yaşama sahip olacağına, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına yorulur.

Rüyada evde tavşan beslemek gördüyseniz:

  • Duygularınızın size bazı bedeller ödetmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada evde tavşan beslemek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine tabir olunur.

Rüyada tavşan beslemek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada yavru tavşan beslemek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, hevesinin kursağında kalacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavşan beslediğini görmek özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına delalet eder.

Rüyada tavşanı beslemek emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine yorulur.

Rüyada beyaz tavşan beslemek bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına işarettir.

Rüyada evde yavru timsah beslemek esenliğe kavuşulacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, rızkın genişlemesine delalet eder.

Rüyada evde güvercin beslemek şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments