Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde tabutlar görmek

Rüyada evde tabutlar görmek

Rüyada evde tabutlar görmek sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde tabutlar gördüyseniz:

  • Unutmayın ki kimseyi yapmak istemediği işler için zorlamamalısınız.

Rüyada evde tabutlar görmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına delalettir.

Rüyada tabuta sarılı yeşil örtü görmek rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin tabutunu taşımak başarılarının eksilmeyeceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine işarettir.

Rüyada oğlunun tabutunu görmek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına inanılır.

Rüyada annenin tabutunu taşımak sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin tabutunu görmek sağlık ve şifa bulacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına alamet eder.

Rüyada ölü tabutu görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tabutlar görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments