Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz tabutlar görmek

Rüyada beyaz tabutlar görmek

Rüyada beyaz tabutlar görmek sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, iş yeri sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz tabutlar gördüyseniz:

  • Birbirinden farklı konuları ya da başlıkları birbiriyle sentezlemek sizin için ilginç bir yaklaşım olsa da, istediğiniz sonuçları getirmesi zor olabilir.

Rüyada tabutun üstünde beyaz örtü görmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına delalet eder.

Rüyada beyaz tabutlar görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, rahat bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın tabutu görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kendini ölmüş tabutta görmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölen kişinin tabutunu görmek huzur ve şifa bulacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebek tabutu görmek çok iyi işler yapılacağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin tabutunu görmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına işaret eder.

Rüyada tabutun içinde ölmüş birini görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments