Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü tabutu görmek

Rüyada ölü tabutu görmek

Rüyada ölü tabutu görmek istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine işarettir.

Rüyada ölü tabutu gördüyseniz:

  • Her zamankinin dışında kalan yeni konularla ilgilenmelisiniz.

Rüyada ölüyü tabutta görmek sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına alamet eder.

Rüyada ölü birinin tabutunu taşımak onlardan hayırsızlık göreceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada ölü birinin tabutunu görmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, yeni bir hayat kuracağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına tabir olunur.

Rüyada ölüp tabuta girmek rakiplerin teker teker alt edileceğine, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına işarettir.

Rüyada ölüyü tabuta koymak kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına işaret eder.

Rüyada ölü tabutu görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyü tabutta taşımak sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine işarettir.

Rüyada ölü tabutu taşımak bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments