Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serçe eti görmek

Rüyada serçe eti görmek

Rüyada serçe eti görmek verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, mal kaybına uğrayacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada serçe eti gördüyseniz:

  • Genelde aceleci olmamalısınız.

Rüyada serçe eti görmek sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına tabir olunur.

Rüyada serçe eti yemek kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına inanılır.

Rüyada serçe ve muhabbet kuşu görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada serçe avlamak hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada güvercin ve serçe görmek bebek sahibi olunacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına işaret eder.

Rüyada serçe öldürmek elinin bolluğa kavuşacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada serçe kuşu görmek kalp kırmaya, çok büyük çaba sarf edeceğine, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü serçe görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments