Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde şeker görmek

Rüyada evde şeker görmek

Rüyada evde şeker görmek çaresizleşeceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, hastalıkların şifa bulacağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine işarettir.

Rüyada evde şeker gördüyseniz:

  • Evliyseniz evinizde bir mutluluk yaşamanız, eşinizin sizi mutlu edecek birşey yapması ya da evinizde normal üstü bir maddi bolluk olması mümkündür.

Rüyada evde şeker görmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, gelişiminin hız kazanacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada şeker ev görmek uzun soluklu bir işe girileceğine, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş şekerlik görmek eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, mutluluğunun büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada şekerli ekmek yemek kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına yorulur.

Rüyada mevlana şekeri yemek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, çalışkan bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada çikolatalı şeker almak büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına alamet eder.

Rüyada şeker kasesi görmek sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine işaret eder.

Rüyada cebine şeker koymak üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, yeni fırsatlar sunulacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments