Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeker ev görmek

Rüyada şeker ev görmek

Rüyada şeker ev görmek bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, çok sıkıntılı bir hal alacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada şeker ev gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınızı veya iş yaşamınızı ilgilendiren konularda yeni şeyler öğrenebilirsiniz veya imajınızı ilgilendiren gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada evde şeker görmek zamanının boşa gideceğine, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına rivayet eder.

Rüyada şeker ev görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada toz beyaz şeker görmek eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına yorulur.

Rüyada orta şekerli kahve içmek mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mevlana şekeri yemek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şekerli pasta yemek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına alamet eder.

Rüyada toz şeker satmak aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine delalettir.

Rüyada şeker serpmek kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments