Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş şekerlik görmek

Rüyada gümüş şekerlik görmek

Rüyada gümüş şekerlik görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, büyük kazançlar getireceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına inanılır.

Rüyada gümüş şekerlik gördüyseniz:

  • Yapıcı davranışlarınızla insanları etkileyebiliyorsunuz.

Rüyada gümüş şekerlik görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine işarettir.

Rüyada gümüş renginde yılan görmek daha fazla kazanç getireceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada altın ve gümüş bilezik takmak huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada paslanmış gümüş görmek rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gümüş ayakkabı görmek alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada gümüş bıçak görmek kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, paraya ve mala kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden gümüş yüzük almak cesaretini yeninden toplayacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada altın ve gümüş bilezik görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, herkesin önünde olacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments