Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeker kasesi görmek

Rüyada şeker kasesi görmek

Rüyada şeker kasesi görmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeker kasesi gördüyseniz:

  • Aslında yapılacak çok şey varken, ısrarla aynı düşünceleri savunuyor veya bazı fikirlerinizde ısrarcı oluyor olabilirsiniz.

Rüyada şeker kasesi görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bir kase toz şeker görmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına delalet eder.

Rüyada bir kase şeker görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine delalettir.

Rüyada büyük kase görmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil kase görmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına tabir olunur.

Rüyada kase satın almak çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada boş kase görmek hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına yorulur.

Rüyada kase yoğurt görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
yüksel

altın rengi kesme şeker dolu kapağı saat olan kesme şeker kasesi gördüm