Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde nur görmek

Rüyada evde nur görmek

Rüyada evde nur görmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde nur gördüyseniz:

  • Bazı kişiler ya da olaylar göründüğü gibi olmayabilir.

Rüyada nurlu ev görmek gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine tabir olunur.

Rüyada evde nur görmek gözyaşına ve kedere boğulacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına rivayet eder.

Rüyada denizde nur görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine yorulur.

Rüyada nur yüzlü bir kadın görmek insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, hayatının güzelleşeceğine, hayatının da zorlaşacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünden nur yağdığını görmek yatırımların heba olacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına işaret eder.

Rüyada nur görmek araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada üzerine nur yağdığını görmek acı tecrübeler edineceğine, keyfin kaçacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına alamet eder.

Rüyada nurlandığını görmek kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments