Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nurlu ev görmek

Rüyada nurlu ev görmek

Rüyada nurlu ev görmek hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına yorulur.

Rüyada nurlu ev gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, sosyal yaşamınızı veya imajınızı ilgilendiren konuların ön plana çıkacağı bir süreç başlıyor.

Rüyada evde nur görmek zarar gören insanlara yardım edeceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada nurlu ev görmek nifak sokanların cezalandırılacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, tecrübelerini aktaracağına işaret eder.

Rüyada siyah nur görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, daha sık bir araya geleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine tabir olunur.

Rüyada nur yüzlü dede görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada nur doğduğunu görmek en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, maddi gücünün eksileceğine alamet eder.

Rüyada nur görmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, sıkılacağına ve üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada nur yüz görmek hayatının iyileşeceğine, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada nurlu bir ışık görmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments