Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dört melek görmek

Rüyada dört melek görmek

Rüyada dört melek görmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, kıtlığın meydana geleceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine rivayet eder.

Rüyada dört melek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda ise, beklediğiniz olumlu işaretler kendini yavaş yavaş göstermeye başlayabilir.

Rüyada meleğe aşık olmak onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada melek öldürmek refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada melek dövmesi görmek kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki melek görmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına yorulur.

Rüyada meleklerle namaz kılmak zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah melek görmek çok büyük başarılara kavuşacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dört meleği görmek arkadaşlarla aranın bozulacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına yorulur.

Rüyada melek olduğunu görmek huzursuz geçen günlerin biteceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments