Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişi melek görmek

Rüyada dişi melek görmek

Rüyada dişi melek görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, yaşamının yoluna gireceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, hayallerindeki insanla karşılaşacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Rüyada dişi melek gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzu tekrar gözden geçirmelisiniz.

Rüyada dişi melek görmek hayır getirecek bir yola girileceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya inanılır.

Rüyada dört büyük melekten birini görmek insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aşk meleği görmek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine yorulur.

Rüyada melek dövmesi yaptırmak istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine işaret eder.

Rüyada mavi melek görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına işarettir.

Rüyada melek sesi duymak büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, günahlara işarettir.

Rüyada melekle uçmak sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüm meleklerini görmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments