Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş kumru görmek

Rüyada ölmüş kumru görmek

Rüyada ölmüş kumru görmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, çok büyük hayır duası alınacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş kumru gördüyseniz:

  • Uygulanması gereken işler varsa, harekete geçin.

Rüyada kumruya yem vermek kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına tabir olunur.

Rüyada kumru yuvası görmek huzur ve şifa bulacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş kumru görmek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine delalettir.

Rüyada güvercin ve kumru görmek derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada ölü kumru görmek hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kumru beslemek hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, saygınlık elde edeceğine, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına işaret eder.

Rüyada evde kumru kuşu görmek yapacağı o işi onaylamayacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada çifte kumru görmek özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments