Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir evde cenaze görmek

Rüyada bir evde cenaze görmek

Rüyada bir evde cenaze görmek çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada bir evde cenaze gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada evde kefenli cenaze görmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada bir evde cenaze görmek işlerinde önemli adımlar atacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına alamet eder.

Rüyada evden cenaze çıktığını görmek her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada cenaze evi görmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada evde cenaze görmek ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına tabir olunur.

Rüyada eve cenaze getirmek büyük maddi kayıp verileceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına delalettir.

Rüyada evden cenaze çıkarmak rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada bir evden cenaze çıktığını görmek çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments