Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük kaz görmek

Rüyada büyük kaz görmek

Rüyada büyük kaz görmek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük kaz gördüyseniz:

  • Erkek arkadaşlarınızla birlikte eğlenceli bir ortamda bulunmanız olasıdır.

Rüyada büyük kaz yumurtası görmek ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük kaz görmek maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına rivayet eder.

Rüyada yumurtlayan kaz görmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına inanılır.

Rüyada ördek ve kaz görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaz ve ördek yavrusu görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yolunmuş kaz görmek ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, her zaman kötülük için çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaz yakalamak fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaz isirmasi görmek yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, hayatın yoluna gireceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments