Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde kara yılan görmek

Rüyada evde kara yılan görmek

Rüyada evde kara yılan görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, iç açıcı sözlere, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, sorunların teker teker aşılacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evde kara yılan gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşabilmek için kendinizi yenilemeniz gerekiyor.

Rüyada evde kara yılan görmek bazen istemediği şeyler yapacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine yorulur.

Rüyada kara yılan tarafından sokulmak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde kara yılan görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına rivayet eder.

Rüyada iki kara yılan görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada boynuzlu kara yılan görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine delalettir.

Rüyada kara uzun yılan görmek işlerinin yarıda kalacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine rivayet eder.

Rüyada kara yılan yakalamak herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada küçük kara yılan görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments