Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde kaplumbağa görmek

Rüyada evde kaplumbağa görmek

Rüyada evde kaplumbağa görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine alamet eder.

Rüyada evde kaplumbağa gördüyseniz:

  • Evdeki hesap çarşıya uymayabilir.

Rüyada evde kaplumbağa görmek sağlıklı bir kişi olmaya, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, elinin darlık içinde kalacağına alamet eder.

Rüyada kaplumbağa evde görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evde kaplumbağa beslemek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, insanlara iyilik yapmaya yorulmaktadır.

Rüyada ev kaplumbağası görmek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına delalettir.

Rüyada siyah kaplumbağa görmek hayallerini gerçekleştireceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına inanılır.

Rüyada kaplumbağayı eline almak ailesindeki huzurun bozulacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına tabir olunur.

Rüyada küçük su kaplumbağası görmek iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa resmi görmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments