Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kaplumbağa görmek

Rüyada siyah kaplumbağa görmek

Rüyada siyah kaplumbağa görmek hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, yaraların merheminin bulunulacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına işarettir.

Rüyada siyah kaplumbağa gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar, maddi konular veya pazarlıklar ön planda olabilir.

Rüyada siyah kaplumbağa görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada erkek kaplumbağa görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük yeşil kaplumbağa görmek çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, ekmeğine leke süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaplumbağanın yavruladığını görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa ailesi görmek zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, zamanının boşa gideceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine alamet eder.

Rüyada kaplumbağadan korktuğunu görmek inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına delalet eder.

Rüyada kaplumbağanın çiftleştiğini görmek saygınlığının da artacağına, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa ısırdığını görmek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments