Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneyi kovmak

Rüyada anneyi kovmak

Rüyada anneyi kovmak kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, yeni bir hayat kurulacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına tabir olunur.

Rüyada anneyi kovmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin ne söylediğini anlamaya çalışırken hızlı kararlar almamaya dikkat etmelisiniz.

Rüyada anneyi kovmak dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada anneyi evden kovmak düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, başarılı ve kazançlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini evden kovmak sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, can bulacağına, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi kovmak hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, hayatın kolaylaşacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına delalet etmektedir.

Rüyada eve giren kediyi kovmak güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına yorulur.

Rüyada ruh kovmak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada maymun kovmak işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada fareyi kovmak rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments