Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini evden kovmak

Rüyada birini evden kovmak

Rüyada birini evden kovmak işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, yeni bir yola gireceğine, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, şansın ve bahtının da açılacağına delalettir.

Rüyada birini evden kovmak gördüyseniz:

  • Sizde var olan girişimcilik ruhunuzu tekrar harekete geçirin.

Rüyada evden adam kovmak ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evden şeytan kovmak rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi evden kovmak donanımlı kılacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, ayıplı yolara sapacağına alamet eder.

Rüyada evden fare kovmak yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada eve gelen misafiri kovmak hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşını evden kovmak ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına rivayet eder.

Rüyada eşini evden kovmak yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, işinde ustalaşacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşı evden kovmak aklına giren şeytana uyacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments