Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maymun kovmak

Rüyada maymun kovmak

Rüyada maymun kovmak ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, ilerleyemeyeceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, insanlarla iç içe olacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine tabir olunur.

Rüyada maymun kovmak gördüyseniz:

  • Değişmesi gereken şeylerin olduğu gibi kalmasında inat etmemekte fayda var.

Rüyada maymun kovmak yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada insanları kovmak eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dilenci kovmak çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapıdan kovmak babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, maddi olarak zayıflayacağına alamet eder.

Rüyada akrep kovmak hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada kardeşini kovmak daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir araya geleceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine işarettir.

Rüyada kargayı kovmak dolayısıyla geleceğine değer katacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaynanayı evden kovmak evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments