Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ruh kovmak

Rüyada ruh kovmak

Rüyada ruh kovmak yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına yorulur.

Rüyada ruh kovmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizi anlamayabilirler veya dinlemek istemiyor olabilirler.

Rüyada ruh kovmak sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, kalben çok rahat edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada cini kovmak hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına delalettir.

Rüyada evden cin kovmak yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, mutluluğunu kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada birilerini evden kovmak kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, karamsar olacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeytanı besmeleyle kovmak çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tilki kovmak rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerin düzgün gideceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine işaret eder.

Rüyada cini duayla kovmak çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine işarettir.

Rüyada birilerini kovmak daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments