Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinle karşılaşmak

Rüyada sevdiğinle karşılaşmak

Rüyada sevdiğinle karşılaşmak daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, sermaye kaybedeceğine, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinle karşılaşmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gerçekten sıkıntı verebilir ya da yıpratıcı olabilir.

Rüyada sevdiğinle karşılaşmak kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle karşılaşmak hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, mutlu ve huzurlu olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin biriyle karşılaşmak her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle karşılaşmak işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanla karşılaşmak kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada bir arkadaşla karşılaşmak kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, rahat bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yolda karşılaşmak geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, imkanlarının artacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına delalettir.

Rüyada merdivende karşılaşmak hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments