Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hırsızla karşılaşmak

Rüyada hırsızla karşılaşmak

Rüyada hırsızla karşılaşmak günah ve suç işleyeceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, huzurunun artacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hırsızla karşılaşmak gördüyseniz:

  • Yanlız aceleciliğiniz devam ediyor.

Rüyada evde hırsızla karşılaşmak kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hırsızla karşılaşmak özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, onların mutlu haberlerini alacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yolda karşılaşmak kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada zorluklarla karşılaşmak güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına işarettir.

Rüyada köpekle karşılaşmak zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile biriyle karşılaşmak borçlarını bitireceğine, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle karşılaşmak sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiyle karşılaşmak söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments