Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğünde karşılaşmak

Rüyada düğünde karşılaşmak

Rüyada düğünde karşılaşmak zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğünde karşılaşmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz tam tersine, size aşık olabilirler.

Rüyada düğünde karşılaşmak endişeli durumların son bulacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada eski bir arkadaşla karşılaşmak aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada domuzla karşılaşmak kara ve yaslı günler geçireceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada azraille karşılaşmak çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin insanla karşılaşmak iyilik bulacağına, şifa edineceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına delalettir.

Rüyada tanıdığın biriyle karşılaşmak onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine tabir olunur.

Rüyada kaplanla karşılaşmak onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zorluklarla karşılaşmak maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments