Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve fil girdiğini görmek

Rüyada eve fil girdiğini görmek

Rüyada eve fil girdiğini görmek kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, sorunlarının da son bulacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, ayrılanların kavuşacağına delalettir.

Rüyada eve fil girdiğini gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sizi seçip seçmeyeceğini düşünmek yerine, sizin onlarla hareket etmek isteyip istemediğinizi bulmanız gerekiyor.

Rüyada eve fil girdiğini görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına yorulur.

Rüyada evde fil beslemek kem gözlü insanların uzaklaşacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine delalet eder.

Rüyada evde fil görmek çok üzüntü yaşayacağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada filin evi yıktığını görmek büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına delalet eder.

Rüyada bir eve gizlice girdiğini görmek yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına alamet eder.

Rüyada kaplanın eve girdiğini görmek kendisi için yeni bir yol çizeceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada eve karınca girdiğini görmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, maddi güç elde edeceğine, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine tabir olunur.

Rüyada eve muhabbet kuşu girdiğini görmek hasta ve üzgün olacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments