Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde büyük yılan görmek

Rüyada evde büyük yılan görmek

Rüyada evde büyük yılan görmek mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde büyük yılan gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin hareketleri ya da planlarıyla ilgili şüpheleriniz olabilir.

Rüyada evde büyük yılan görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, büyük bir özgüven kazanacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada denizin içinde büyük yılan görmek işlerinin ters gideceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine rivayet eder.

Rüyada çok büyük siyah yılan görmek umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil büyük yılan görmek sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine yorulur.

Rüyada siyah büyük bir yılan görmek yaşamına bakacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına inanılır.

Rüyada büyük siyah bir yılan görmek şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada beyaz ve büyük yılan görmek işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, çok mutlu günler geçireceğine, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada küçük büyük yılan görmek mallarını ve makamını garantileyeceğine, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments