Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ve büyük yılan görmek

Rüyada beyaz ve büyük yılan görmek

Rüyada beyaz ve büyük yılan görmek yeni bir hayata merhaba denileceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz ve büyük yılan gördüyseniz:

  • Sizin şanssızlığınızdan çok, çevrenizdeki birisinin başına gelen bir duruma üzülebilirsiniz.

Rüyada büyük beyaz yılan görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz büyük yılan görmek el üstünde tutulur hale geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok büyük beyaz yılan görmek iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada beyaz ve büyük yılan görmek alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine tabir olunur.

Rüyada siyah beyaz büyük yılan görmek tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada büyük gri yılan görmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, hayatını sürdürmekte zorlanacağına, feraha ermeye delalet eder.

Rüyada iki tane büyük yılan görmek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde büyük yılan görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments