Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok büyük siyah yılan görmek

Rüyada çok büyük siyah yılan görmek

Rüyada çok büyük siyah yılan görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarının daha da artacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok büyük siyah yılan gördüyseniz:

  • Diğer seçeneklerin veya adayların ortaya çıktığına şahit olabilirsiniz.

Rüyada büyük ve siyah yılan görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada siyah büyük yılan görmek maddi sıkıntısı olmayacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah büyük bir yılan görmek elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada çok büyük siyah yılan görmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada büyük siyah yılan öldürmek zahmete ve meşakkate düşeceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, ihanete uğrayacağına işaret eder.

Rüyada büyük siyah yılan görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada siyah beyaz büyük yılan görmek düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına inanılır.

Rüyada siyah ve büyük yılan görmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments