Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük siyah bir yılan görmek

Rüyada büyük siyah bir yılan görmek

Rüyada büyük siyah bir yılan görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına delalettir.

Rüyada büyük siyah bir yılan gördüyseniz:

  • İlgiyi hak eden özel bir ilişkinize sahip çıkın.

Rüyada büyük siyah yılan görmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine tabir olunur.

Rüyada büyük siyah bir yılan görmek aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, umutsuz olacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine rivayet eder.

Rüyada çok büyük siyah yılan görmek geleceğine bakacağına, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına yorulur.

Rüyada büyük siyah yılan öldürmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına delalet eder.

Rüyada siyah büyük bir yılan görmek çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, dertlerin başlayacağına alamet eder.

Rüyada siyah ve büyük yılan görmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah büyük yılan görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, çekilen zahmetin çoğalacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük ve siyah yılan görmek işiyle nam salacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, çok kötü günler yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments